LED-spotter

LED-spotter av markedets høyeste kvalitet med COB dioder.

LED-spotter

LED-spotter med 2015 teknologi COB dioder

VEGA LED-spotter er av markedets høyeste kvalitet LED-teknologi og leveres med nyeste teknologi COB dioder for best mulig lysdistribusjon, lysfordeling og lysgjevnhet. Vi har sammenlignet en rekke LED-spotter i en egen artikkel inne på Ladelys AS sin nettside, hvor vi opplyser om de forskjellige lysdiode teknologiene med forskjellige bilder sammen med 5 tips du må få med deg før du går til innkjøp av LED-spotter. Artikkelen kan leses i sin helhet ved å trykke her LED-spotter.

I vår forrige post her inne på LED-bloggen kan du se en video av våre svenske kollegaer som demonstrer hvor enkelt du installerer en LED-spot i dine nåværende armaturer. Du trenger altså ikke bytte hele armaturet for å få LED-downlights i dine nåværende downlights. En snarvei til denne artikelen finner du her LED-spot.

Vi er overbevist om at våre VEGA LED-spotter er av markedets høyeste kvalitet, noe som også kommer frem de tekniske data som du finner på våre produkters produktside, samt gjennomgang i videoen og artiklene om de ulike variantene av LED-spotter som finnes på markedet.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under om det er noe du lurer på rundt vår VEGA LED-spot eller kontakt oss via epost eller vår chatfunksjon på hjemmesiden. Vi er også tilgjengelig via vår facebookside hvor du kan lese tilbakemeldinger å se kundebilder fra fornøyde kunder som har kjøpt LED-spotter igjennom oss.

3W LED-spot

LED-spot

Vår 3W LED-spot gir mer lys enn andre 7W LED-spotter

Når du skal montere en LED-spot i eksisterende armatur er det viktig at LED-spotten passer i armaturhuset. Mange LED-spotter som selges på markedet i dag er vesentlig større enn de tradisjonelle halogen spottene, slik at de ikke passer i dagens armaturhus. Det er også viktig at de små LED-spottene gir like mye lys som de tradisjonelle halogenspottene. Lm/W blir derfor en veldig viktig faktor når du ønsker så små spotter som mulig samtidlig som du ønsker så mye lys som mulig. Vår VEGA LED-spot 3W gir altså over 300lm, selv med en fargegjengivelse på 95Ra i et varmt lys på 2700K.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *