LED-Plater

LED-Plater er fremtidens lyspanel.

LED-plater til systemhimling

LED-plater montert i systemhimling

Bilde over viser LED-takplater installert i Ladelys AS sine foretningslokaler og lysbutikk i Trondheim. LED-platene er installert i systemhimling.

Platene kommer til direkte installasjon i systemhimling hvor hver enkelt LED-plate leveres med egen dimbar driver, klar til installasjon. Her kan sluttbruker enkelt montere og installere platene selv. Les mer om installasjon av LED-plater på Ladelys AS sine hjemmesider.

Ved bruk av LED-panel vil du spare energi og du slipper vedlikehold av belysning de neste 20 årene. Energibesparelsen på LED-plater kontra tradisjonell belysning er mellom 70-85% avhengig av dagens belysning.Platene kan også dimmes for ytterliggere besparelse på energi og ikke minst styring belysningen i lokalet.

LED-plater til systemhimling

LED-plater i Ladelys AS sine lokaler. Se mer i egen arktikkel på Ladelys AS sine hjemmesider

Ladelys AS har levert LED-panel til en rekke større prosjekter i både Norge og Sverige siden 2012 når den nye kantdiode teknologien kom å virkelig satte LED-takplater på belysningskartet. Platene kan monteres både i systemhimlig, direkte i taket med wire som nedheng eller vertikalt på vegg for en kul lyseffekt. Mange velger også å klistre logoen sin på platene om de monteres på veggen. Og siden lysdiodene ligger i kanten av selve panelet, er det ingen varme eller andre ting som hindrer deg i å klistre logoen på selve platen.

Våre LED-plater er de beste på markedet, med særdeles god fargegjengivelse og lysspredning. De leveres med et patentert spredningspanel av prismer som fordeles lyset på en jevn og behagelig måte.

Ring oss i dag for en uforpliktende prat om LED-plater eller se mer informasjon på ladelys sine hjemmesider. Er du elektroentreprenør kan du kontakte oss direkte på post@ladelys.no for tilgang til forhandlerportalen med egne priser.

Her kan du laste ned vår LED-plate flyer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *