LED hodelykt

Hodelykt

INSANE LED-HODELYKT

LED-hodelykt

Hodelykt

 

LED-hodelykt kjøpes her!

Se vår LED-hodelykt test

Hodelykt jakten: For en stund tilbake fikk vi i Ladelys oppdrag om å finne og tilby verdens beste hodelykt til et langrenn-lag her i Trondheim. Og det finnes et hav av lommelykter og hodelykter der ute. Vår ekspertise ligger i LED og de typer lysdioder og teknologi som finnes, så vår fremgangsmåte er kanskje annerledes enn mange andres. Vi har ikke selv vært med å utviklet denne LED-hodelykt og dette har vært et dugnadsprosjekt uten mål om å gjøre seg rik på hodelykter. Vi i Ladelys vi altså fortsette å satse på utviklingen av LED-downlights, LED-gatelys og LED-flomlys og kun tilby disse lampene til utsalgssteder eller inne på vår nettbutikk så lenge lageret rekker. Dette er den beste LED-hodelykten vi noen ganger har sett og testet ut, så vi har kalt den INSANE LED hodelykt. Og da hodelykten er av så god kvalitet og gir et så helt vanvittig godt lys, så bruker vi den til promotering av vårt høykvalitets varemerke. Ladelys = kvalitet.

Hodelykt

Insane LED hodelykt gir hele 5000 lumen, noe som er mer enn langlysene på mange av dagens biler. Dette er helt vilt! Og dette er helt fantastisk. Det er utrolig hvor deilig det er med godt lys. Her konkurreres det ikke på pris, men på kvalitet.

LED-hodelykt

Se tekniske data og tilbakemeldinger fra kunder ved å trykke på denne linken: LED-hodelykt

Hodelykten leveres med 4 ulike innstillinger, inkludert den irriterende stroben (blinkingnen) som noen absolutt insisterer på å bruke når de løper eller går på ski. Hodelykten kan tiltes både ned og opp og leveres med et rødt lys bak, slik at også de bak deg kan se deg (fint om du er på vei med mye trafikk). Levetiden er på hele 100.000 timer og den kommer med både vanlig EU lader og billader slik at den kan lades i bil. Sistnevnte er faktisk utrolig kjekt om du er på vei til trening og du har glemt å lade hodelykten.

Vår INSANE LED hodelykt er den eneste hodelykten du trenger. Invester heller i et godt lys nå, som varer livet ut. For mer tekniske detaljer og tilbakemeldinger så kan du se på ladelys sine egne nettsider ved å følge denne linken LED-hodelykt

Nå har vi også fått en ny INSANE LED-sykkellykt

Kraftig LED-sykkellykt

 

9 comments on “LED hodelykt
 1. Pingback: LED hodelykt test - LED-bloggen

 2. Den kan ikke veie mer enn max 250 gram og kan enkelt justeres til å passe barn. Den er overraskende lett og hendig.
  Lyser svært godt og virker solid.
  Den blir mest sannsynlig stripset fast til guttungens sykkelhjelm.
  Jeg gleder meg til det blir mørkt…

 3. Hei. Fikk en Insane LED hodelykt av min kone til jul. Fantastisk lykt!
  Men det står her at det følger med billader også. Det fikk ikke jeg.

 4. Henten min Insane hodelykt på postkontoret i går. Og har såvidt fått testet den. Ingen tvil om at den lyser kraftig. Spesielt til å koste 599,- Skulle da visstnok være nedsatt fra 999,- Men kan noen fortelle meg hvorfor den, i nettbutikken i dag, koster 999,- nedsatt fra 1999,- Håper virkelig at dette er en skikkelig trykkfeil, for hvis det er slik markedsføring Ladelys driver, må jeg si at respekten forsvant utrolig fort. + at det selvfølgelig er fullstendig ulovlig markedsføring.

  • Hei Erlend. Vi får produsert opp disse hodelyktene i antall av 2000 hodelykter av gangen. Når pågangen var såpass stor og antallet på lageret minsket satt vi den opp til 1999kr. I dag koster den 1999kr. Vi hadde sist vi fikk inn 2000 hodelykter en liten kampanje, men da vi var redde for å gå tom igjen så raskt som sist satte vi den ned til 999kr. Om du kun betalte 599 så var dette et godt kjøp av deg. Håper du ble fornøyd med hodelykten 🙂

 5. Heisan. Nett fått min Insane LED-hodelykt og den ligger enda til førstegangs lading, lurer da på hvor lenge denne normalt skal ligge til lading/full lading? No har den lagt på lading i ca 4 timer, og lysdioen på laderen viser rødt. Skal den lyse rødt konstant, eller vil den gå over til grønt når den er ferdig? Er redd for overlading, så eg tar den ut av veggen om litt, da har den stått nærmere 5 timer i veggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *