LED hodelykt test

LED hodelykt test

LED hodelykt test

LED hodelykt test

Den uretusjert sannheten om Ladelys AS sin INSANE LED-hodelykt. Vi har gjennomført en stor LED hodelykt test hvor vi har prøvd alle kraftige hodelykter opp mot den store 5000 lumen INSANE LED-hodelykt. Alle bildene i denne artikkelen er uretusjert, uklipt å tatt for hånd av ansatte i Ladelys. Her vises godt hvor mye lys som absorberes av linsen til kameraet, hvor vi legger ut bilder med forskjellig lukkertid på linsen for å tydelig vise et så rettmessig bilde som mulig av hvor mye lys hodelykten gir. Vi ble selv overrasket over hvor mye lys som denne hodelykten gir, og den minner mest om frontlyktene på en bil.

LED hodelykt test

Vi kjørte opp til skistua i Trondheim hvor vi parkerte på parkeringsplassen utenfor skianlegget. På parkeringsplassen er det montert gatelys, hvor kameraet plukker opp strø-lys fra gatelysene på parkeringsplassen rett ved siden av. Vi valgte å ikke fortsette å ta bilder her, da det er så lyst i området, noe som gjør at effekten til hodelykten ser mindre ut. Nå legger vi likevel ut bildet for å gi mange bilder og et så rettmessig bildet av hvor mye lys hodelykten gir.

I bildet under står vår ansatt ca 100m fra bakken og lyser langt opp mot fjelltoppen. Stolpen til venstre kaster lys flere hundre meter opp i fjellsiden.

LED-hodelykt

Vi satte oss inn i bilen igjen å kjørte lengre vekk fra parkeringsplassen og inn en liten mørk vei hvor vi endte opp med kun lys fra hodelykten. Under ser vi en bildeserie hvor vår ansatt i Ladelys som har INSANE LED-hodelykt på hodet ser opp langs veien. Her er det ingen tvil om at hodelykten lyser minst 200m slik vi har hevdet tidligere, kanskje lengre om du har riktig fokus. Om du ser helt i enden av veien så er det også lys fra hodelykten, det er ingen annen form for lys i området. Bildene er 100% uredigert! Lyset ligner på flomlyset til en bil.

LED-hodelykt

INSANE LED-hodelykt gir utrolig mye lys, så mye lys at du nesten ikke kan tro det. Derfor legger vi til bilder tatt fra mobil telefon, samt et bilde tatt med videofunksjonen på kameraet. Begge disse sistnevnte har dårlig evne til å absorbere lys. Her ser du ingenting rundt, da både mobilen og videofunksjonen på kameraet ikke absorberer lyset godt. Dette beviser tydelig hvor godt hodelykten lyser, da selv disse metodene viser godt lys. Det er ingen poeng for oss å få fotograf til å ta bilder, klippe, retusjere og photoshop’e bildene for å vise en enda mer usannsynlig lysmengde ut fra hodelykten. Dette er helt klart den beste hodelykten vi noen gang har testet, hvor alle vi i Ladelys går 100% god for produktet. Vi gir alle 30 dagers åpent kjøp på hodelykten å sender den ut med gratis frakt, slik at vi kan garantere at du blir fornøyd om du handler denne hodelykten. Bedre dokumentasjon en dette, uten at du selv tester lampen kan ingen gi deg.

Bildet under av INSANE LED hodelykt test er tatt med mobil:

kraftig LED-hodelykt

Bildet under et tatt med videofunksjon på kameraet.

LED hodelykt test

LED hodelykt test

GIR DENNE LED-HODELYKTEN 5000 LUMEN?

 

Produsenten oppgir at denne lampen gir 5000 lumen, noen som er særdeles mye for en hodelykt å være. Produsenten oppgir også 5 timer brukstid på lampen og en vekt på under 200g. Og når vi i tillegg selger den til under 1000kr så blinker varsellampene hos mange.

Nå har vi selv testet lampen opp mot alle andre lamper du får kjøpt på de store butikkene i Trondheim, samt alle de største lampene med utsalgspriser helt opp til 3499kr. Hvor vår INSANE LED-hodelykt knuser samtlige hodelykter i lysstyrke, lysmengde, lys lengde og lys bredde.

Når det er sagt så skal lampen med utsalgspris til 3499kr lyse 2000 lumen. Og om denne verdien er korrekt, så lyser nok ikke vår INSANE LED-hodelykt mer enn dobbelt så mye som denne lampen. Men den gir mer lys. Vi har ingen ambisjon om å lumen-måle alle hodelyktene i testen, men konstanterer at vår INSANE LED-hodelykt lyser mer enn alle andre lamper i testen. Og den er lettere enn alle andre av toppmodellene til konkurrentene.

BRUKSTID?

Brukstiden på lampen kan godt være på 5 timer, ved kun bruk av de 2 mindre lampene, under de rette forhold. Brukstiden avhenger av temperatur og andre faktorer. Under vår test med full styrke og alle lampene i bruk, varte batteriene (som vi mener var fullt oppladet) i overkant av 2 timer. Våre tilbakemeldinger viser at alle som driver aktivt med ski, orientering eller annet som er avhengig godt lys forteller oss at de velger den beste lampen (lampen som gir mest lys) 10 av 10 ganger. Så tar de heller med seg et par ekstra batteri de gangene de skal ut på lengre turer. Ekstra LED-hodelykt batterier kan kjøpes inne på Ladelys AS sin nettbutikk.

VEKT?

Vekten på vår INSANE LED-hodelykt er lettere enn de andre store lyktene som vi sammenlignet med, noe som i all hovedsak skyldes bruk av kun 2 batteri med lett gummideksel rundt i steden for både 4 og 6 batterier i hardplast etui. Vår lampe veier 270g inkludert batteri, hodebånd, alle lamper å klar til bruk. Tilbakemeldinger fra de som er ute å går i mange timer på søk for Rødekors forteller oss at lykten er lett og føles godt på hodet, også når du er ute å løper.

Under har vi tatt produktbilde av INSANE LED-hodelykt

INSANE LED-hodelykt

INSANE LED hodelykt test

INSANE LED-hodelykt

INSANE LED hodelykt test

 

 

 

 

 

 

Denne artiklene vil bli oppdatert fortløpende.

14 comments on “LED hodelykt test
  • Du kan lade den hjemme, på hytta eller til en venn, det er opp til deg 🙂
   På batteridekselet finnes en liten gummiknott som du vipper opp, der kan du stikke inn laderen.

 1. Hei.
  Jeg kjøpte lykten fra dere. Fikk den 23 desember. Godt lys.
  I reklamen stod det at det fulgte med 12 volt ladder slik at den kunne laddes i bil. I min mottatte pakke var det ikke med en slik ladder.

 2. Pingback: INSANE LED hodelykt. Kraftig på 5000 lumen, se selv!

  • Hei Jan Olav, Så bra du er fornøyd, den røde lampen på hodelykten blir grønn når den er fullt oppladet.

 3. Hvilken røde lampe er det som skal bli grønn?
  Det er et liten grønn diode på selve laderen, men det er vel ikke denne dere mener?
  Det lyser rødt bak på batterikassa nå lykten slås på. Er det denne som skal bli grønn?
  Jeg finner ikke andre lys på lykten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *