LED downlight

Dim til varm LED downlight

Den perfekte stemning, alltid.

Våre nye LED downlight kommer nå også med dim til varm funksjon, som gjør at du kan velge fargen og mengden på lyset ut i fra stemningen du ønsker i rommet. Den første gang vi hørte om dette fenomenet var i møter med cafeer og restauranter som holder åpent til etter midnatt i helgene, hvor en varm og lun belysning var ønskelig utover kvelden før fullt dagslys var ønskelig ved stengetid. De ønsket derfor LED downlight som kunne forandre varmhet.

På samme måte er det ønskelig med forskjellig belysning i hjemmet. Du ønsker et klarerer, sterkere dagslys på dagtid eller kveldstid når du rydder eller vasker i stuen. Det samme gjelder kanskje under enkelte middager eller ved kaffe besøk etc. Mens de gangene det er mer kos er det ønskelig med led downlight som gir et lunt og varmt lys.

VEGA LED downlights

Våre VEGA LED downlight kommer nå også med dim til varm funksjon, som i praksis betyr ny lysdiode og ny driver mens resten av lampen forblir av den samme gode kvaliteten. Vi i Ladelys AS leverer det vi mener helt klart er markedets beste LED downlight, hvor vi enkelt kan bevise dette i de matematiske tallene som beskriver lampen.

Den nye driveren er av samme merke og kvalitet som våre standard drivere som har blitt best i test hos dimmerguiden. Driveren vil dimme fra 0-100%, helt perfekt uten flimmer eller lyd. Eneste forskjellen på den nye driveren er at den må kunne snakke med en 2-delt diode.

Den andre forskjellen i våre nye LED downlight er altså lysdioden. Dette er en 2 delt lysdiode som styrer lyset fra 2000K til 3000K, hvor den hviteste og kaldeste delen av lysdioden lyser ved full styrke og den varmeste og guleste delen av dioden lyser når lyset dempes. Lysdioden gir slik som alle våre andre lysdioder, hele 95Ra i fargegjengivelse, noe som betyr at lyset reflekterer ekte farge på en særdeles god måte i alle faser av dempingen.

De andre fordelene med våre LED downlights kan du lese om på nettsiden vår. Men for å nevne de viktigste i tillegg til den høye fargegjengivelsen, så trekkes vår gode spredningsvinkel på 55 grader ofte frem. En bredere spredningsvinkel unngår lommelyseffekten og blending. Det at vi har hurtigkoblinger som gjør at du ta ut og sette inn lysene selv er også en kjempefordel.

Hvilken farge på LED downlights passer til deg?

På bildene under ser du den samme stuen i 3 forskjellige fargetemperaturer. Vi har ikke gjort noe med bildene, det du ser under er slik det faktisk oppleves. Vi har åpent kjøp å lang garanti tid på alle våre produkter, så kom gjerne innom å prøv selv. Kjøp LED downlight her

LED downlight

LED downlight IP44

LED downlight 2700K

LED downlight

LED downlight 3000K

LED downlight

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *