LED downlight IP44

LED downlight IP44

Kjøp LED downlight IP44 Trondheim

LED downlight IP44

 

Hos oss kan du kjøpe LED downlight IP44 i Trondheim. Vi har åpent alle ukedager mellom 09.00 og 15.00. Vi har LED downlight av høyeste kvalitet på lager. Vår LED-lys butikk er lokalisert rett over den runde Bunnprisen på Lade, hvor vi har spesialisert oss på LED belysning. Kom gjerne innom for en uforpliktende og hyggelig prat om LED downlight IP44. Akkurat nå i julen 2015 kjører vi kampanjetilbud ut året på 399kr pr LED downlight IP44.

Bruk LED downlight IP44 ute:

LED downlights IP44 kan brukes utendørs. De er sprutsikker og anbefales til bruk i Gesimskasse / Takutsitkk. Her er det viktig at også driveren er IP44 klassifisert, noe som er et kjent problem at de færreste av de dimbare driverene til LED-downlight faktisk er. Så husk å sjekk dette før du handler LED downlights til utendørs bruk. Våre LED downlight IP44 kommer med en særdeles god fargegjengivelse på hele 95Ra sammen med et krystallklart hvitt lys på 3000K (som anbefales utendørs, da 3000K ikke gir noe gulskjær i lyset). Se produktbladet nedenfor. Vi har lang erfaring og gode referanser på våre LED downlights IP44. Trykk her for å lese tilbakemeldinger og se flere bilder av våre IP44 LED downlights på vår facebookside.

Produktblad: VEGA LED-downlights IP44

VEGA LED downlight IP44

LED downlight IP44

 

Bruk IP44 LED-downlights på bad.

LED downlights til bad har vi skrevet om tidligere om her på LED-bloggen. Det er kun sone 1 og sone 2 på badet (altså i selve dusjen og badekaret eller nær vask og dusj) hvor det er påkrevd med LED downlights IP44. Resterende av badet kan du bruke vanlig LED downlights IP33. Les gjerne artikkelen om LED downlights til bad for mer informasjon rundt dette emnet, samt en detaljert beskrivelse av de forskjellige IP-klassene. IP-klassene viser en detaljert beskrivelse på hva tallene bak IP står for. Ved andre konkrete spørsmål kan dere kontakte oss direkte på tlf eller via chatten på ladelys sin nettside. Vi gleder oss til å høre fra deg rundt.

LED downlight til bad

LED downlight til bad

 

 

 

 

One comment on “LED downlight IP44
  1. Pingback: DIM TO WARM LED-DOWNLIGHTS - LED-bloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *