DIM TO WARM LED-DOWNLIGHTS

DIM TO WARM LED-DOWNLIGHTS

Ladelys AS leverer de populære VEGA LED-downlights til en rekke lysbutikker og lampehus i både Norge og Sverige. Felles for de alle er at de har en slik monter hvor kundene selv kan se og føle på kvaliteten og teste dimme og lysfunksjonen til LED-downlightsene. I videoen under filmer en av Ladelys ansatte en av de første monterene med dim to warm LED-downlights.

Lampen til høyre er den nye VEGA Dim-to-warm-LED-downlights 6W, som dimmes ned fra en fargetemperatur på 2700K og ned til en glødende lun og varm fargetemperatur på kun 2300K. Effekten er enestående, hvor hemmeligheten er å beholde den gode fargegjengivelsen hele veien ned og under de varmeste fargene. Alle dim-to-warm-LED-downlights er lavtbyggende, dimbare og har en fargegjengivelse på hele 95Ra. Mer informasjon om fargegjengivelse og fargetemperatur finnes på ladelys sine nettsider.

De nye dim to warm LED-downlights gir den samme gode spredningen på 50 grader uten å lage stygge skygger på veggen slik som vår VEGA serie er kjent for og kommer i fargene hvit, sølv og svart på selve lampehuset. De er tiltbare 20 grader til begge sider og leveres med 3 års garanti.

 Tidligere leveranser av dim to warm led-downlights:

Dim to warm LED-downlights

Dim to warm LED-downlights

Ladelys har tidligere levert dim-to-warm-LED-downlights til flere restauranter som ønsket en lun og varm dempet belysning. Men da disse lampene krevde ekstra drivere, wifi integrering og spesiell montasje på grunn av lysdiodenes oppbygning, var ikke dette noe vi gikk ut med til private på nettbutikken eller i butikken vår. Trykk på denne linken for mer informasjon rundt de første dim til varm led-downlight. Disse lampene var i 2015 for kompliserte å installere for å oppnå godt resultat. Nå i starten av 2016 har vi fått de testet og godkjent med de samme driverene som vi vant BEST I TEST hos dimmerguiden. Dette gjør at de kan dimmes med den driveren du allerede har installert hjemme, så det er bare å bytte selve lampen.

Dim to warm LED downlights er fremtidens belysning og oppnår en forbedret effekt av de gamle halogen lampene som også ble varmere når du dempet belysningen.

Dim to warm funksjon på alt av LED-downlights

Fordi de nye dim to warm led-downlight IP44 kommer med de samme driverene som våre standard lamper, kan vi altså produsere opp alle våre typer downlights med dim to warm funksjon. Vi anbefaler fremdeles og bruke 3000K LED downlight utendørs, på bad og kjøkken, men har fått kun positive tilbakemeldinger fra alle som har installert dim to warm led downlight på stue, soverom, hytter og andre steder hvor en lun og varm belysning er ønskelig.

Husk at lyset er alt du ser, hvor riktig belysning gir den rette stemningen og atmosfæren i rommet. Det er viktig med god belysning. Vi i Ladelys har alltid på lager med 1-2 dagers levering.

Les mer om hvordan dim to warm led-downlights fungerer inne på ladelys sin nettside

 

Dim to warm LED-downlights

Dim to warm LED-downlights

dim to warm led downlights

dim to warm led downlights

dim to warm led downlights

dim to warm led downlights

 

 

 

 

4 comments on “DIM TO WARM LED-DOWNLIGHTS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *